Avis legal

Identificació i Titularitat

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades identificatives del titular.
  • Titular: Lluís Pallejà Català
  • NIF / CIF: 39886688L
  • Domicili: Sant Miquel, 79, 43201 Tarragona - Catalunya.
  • Correu electrònic: lluis.palleja@gmail.com

Finalitat

La finalitat del lloc web http://blog.educareus.info és Opinio personal i apunts d'actualitat.

Condicions d'Ús

La simple i mera utilització de la pàgina web atorga la condició d'usuari de la pàgina, ja sigui persona física o jurídica, i obligatòriament implica l'acceptació completa, plena i sense reserves de totes i cadascuna de les clàusules i condicions generals incloses en el Avís Legal. Si l'Usuari no estigués d'acord amb les clàusules i condicions d'ús d'aquest Avís Legal, s'abstindrà d'utilitzar la pàgina web.

L'usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb Lluís Pallejà Català.

A través de la pàgina web al Lluís Pallejà Català facilita als usuaris l'accés i la utilització de diversos Continguts publicats per mitjà d'Internet.

A aquest efecte, l'Usuari s'obliga i es compromet a NO utilitzar qualsevol dels Continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en l'Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats per Lluís Pallejà Català, d'altres Usuaris o de qualsevol usuari d' Internet (maquinari i programari).

Mesures de seguretat

Les dades personals comunicades per l'usuari a Lluís Pallejà Català poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a Lluís Pallejà Català, assumint aquesta totes les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d'acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.
No obstant, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant Lluís Pallejà Català no pot garantir la inexistència de malware o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l'usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos encara que es posen tots els mitjans necessaris i les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d'aquests elements nocius.

Dades personals que recaptem i com ho fem

Pots consultar tota la informació relativa a les dades personals que recollim a la pàgina de política de privacitat.

Continguts

Lluís Pallejà Català ha obtingut la informació i els materials inclosos a la web de fonts considerades com a fiables, però, si bé s'han pres mesures raonables per assegurar-se que la Informació continguda sigui correcta, Lluís Pallejà Català no garanteix que sigui exacta, completa, o actualitzada. Lluís Pallejà Català declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la Informació continguda a les pàgines d'aquesta web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través de la Web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets de Lluís Pallejà Català o de tercers.
Els continguts d'aquesta Web tenen únicament finalitat informativa i sota cap circumstància han d'usar-ni considerar com a oferta de venda, sol·licitud d'una oferta de compra ni recomanació per realitzar qualsevol altra operació, llevat que així s'indiqui expressament.

Lluís Pallejà Català es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d'ella, sense necessitat de previ avís.


Lluís Pallejà Català no és responsable de les dades i perjudicis que puguin derivar de la utilització dels documents per l'usuari receptor.

Política de cookies

Podeu consultar aquí la política de cookies.

Enllaços d'accés a altres llocs web

Lluís Pallejà Català proporciona a l'usuari l'accés a altres llocs web de terceres persones mitjançant links (enllaços) amb la finalitat exclusiva d'informar-sobre l'existència d'altres fonts d'informació a Internet amb què podrà ampliar les dades que se li ofereixen en aquest lloc web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació de visitar les pàgines web de destinació, que es troben fora del control de Lluís Pallejà Català, per la qual cosa Lluís Pallejà Català no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat obtingut per l'usuari a través d'aquests enllaços hipertextuals.

Així mateix, Lluís Pallejà Català no respon dels links o enllaços ubicats en els llocs vinculats als quals proporciona accés.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquesta pàgina web està subjecte a les següents condicions: la reproducció, emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit de Lluís Pallejà Català.

Limitació de responsabilitat

La informació i serveis inclosos o disponibles a través del lloc http://blog.educareus.info poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De forma periòdica s'incorporen canvis a la informació continguda. Lluís Pallejà Català pot introduir en qualsevol moment millores i / o canvis en els serveis o continguts.

Lluís Pallejà Català declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la causa. Així mateix, Lluís Pallejà Català no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d'aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que li pugui ser causat als usuaris per causes alienes a Lluís Pallejà Català

Lluís Pallejà Català no declara ni garanteix que els serveis o continguts siguin interromputs o que estiguin lliures d'errors, que els defectes siguin corregits, o que el servei o el servidor que ho posa a disposició estiguin lliures de virus o altres components nocius sense perjudici de que Lluís Pallejà Català realitza els seus millors esforços per a evitar aquest tipus d'incidents. En cas que l'Usuari prengués determinades decisions o realitzés accions amb base a la informació inclosa en qualsevol dels llocs web, es recomana la comprovació de la informació rebuda amb altres fonts.

Juridiscció

Per a les qüestions se suscitin sobre la interpretació, aplicació i compliment d'aquest Avís Legal, així com de les reclamacions que puguin derivar-se del seu ús, tots les parts intervinents se sotmeten als Jutges i Tribunals de la província de Tarragona, renunciant de forma expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls.

Contacte

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal http://blog.educareus.info, pot enviar un correu a lluis.palleja@gmail.com.