Qui sóc?

Sóc el que el temps va fent de mi, tot i haver nascut ben be al mig de la generació X he fet de mal estudiant mentre s’originava la generació Y fent disseny gràfic i programació. Tot mentre em dedicava amb cos i anima al relleu del meu pare a l’empresa familiar fet que em va portar a complementar l’experiència amb estudis d’administració i direcció d’empresa. Com a cap d’una organització o equip el que més em motiva és poder demostrar que totes i cada una de les persones tenen un valor a descobrir, i que si no hi ha qui hi pari atenció es perd. Que tots tenim un rol i aquest es més incrustat en el nostre ADN del que pensem.



Mentre encara vaig descobrint les meves inquietuds, molt ben acompanyat em faig pare, fet nuclear del meu jo actual i futur.



Provocat pel GeeK (o freek) que duc dins, i en l’intent de saltar a l’altre banda de la fissura digital en la que el meu naixement em va deixar, darrerament he iniciat els estudis de màrqueting digital i comerç electrònic.



Per l’ànsia d’aprendre i amb les ganes d’assolir coneixement que ha de permetre i d’acompanyar les generacions que ens succeeixen, ja siguin ni-ni, perdudes, digitals o d’immigrants, vaig iniciar els estudis d’antropologia social i cultural a la UOC, que no he acabat, ni se si acabaré. Em trobareu en tot allò en el que es valora la meva aportació i procuro i promoc el mateix a les persones en les que puc influenciar.



M’excita el poder dels petits detalls, aquells que tot i la seva mida, provoquen conseqüències banals, i fan que les coses passin d’excel·lents a excepcional.



Actualment em veig en el que seria l'equinocci de la meva trajectòria vital i d’aprenentatge, i amb la energia i la necessitat d’explorar nous reptes, nous àmbits i nous entorns per tal de continuar evolucionant cap a la enèsima versió de mi mateix, si pot ser, i en tinc la capacitat, millorant les anteriors i mantinguen l’horitzó d’aprenentatge constant.

Podeu llegir el meu CV aquí