Postach.io és la plataforma de blogging que es gestiona des de les teves notes d'Evernote.


Com funciona?



Postach.io crea entrades de bloc i pàgines des de les seves notes. Per crear un missatge, escriviu una nota i etiquetar-la com "published" en aquesta llibreta. A continuació, feu clic al botó "Sync". Bam! La seva nota es publica al seu lloc, tant fàcil com això!

Creació d'una pàgina funciona de la mateixa, amb excepció d'afegir una etiqueta adicional que sigui "page". Això li diu a Postach.io que ha de crear la teva nota com la pàgina en lloc d'un missatge.

Actualització d'una nota és tan fàcil com intentar fer algun canvi en aquesta nota, feu clic al botó "Sync". Visita el teu lloc, i veuràs el com ha estat actualitzat.

Per suprimir una nota del seu lloc, només cal treure l'etiqueta "publicació" i re-sincronització. També pot eliminar la pròpia nota. És així de fàcil!


Per a què es pot utilitzar?



Postach.io es pot utilitzar per crear moltes variacions de bloc i llocs de documentació! La seva única limitació a la seva imaginació! Aquí hi ha algunes idees per començar.

  • Un bloc avatars de la seva vida i aventures.
  • L'Internet necessita més fotos divertides de gats. Go!
  • Iniciar un bloc de fotos dels seus llocs preferits per menjar, amb una breu revisió.
  • La documentació del producte o aplicació.
  • Crear un bloc d'Enllaços d'articles interessants.
  • Comparteix la teva bloc de notes amb els amics per prendre una wiki col·laborativa.


Necessita ajuda per



Per obtenir ajuda, som aquí! Accedeix al teu compte Postach.io i feu clic al signe "?" icona a la cantonada de la pantalla per obrir un tiquet de suport.