Un bloc que val la pena visitar de tant en tant es el de @arrencaacorre http://www.arrencaacorrer.org/
I amb aquest post m'ha recordat les paraules de @salvadorcardus a #Reus durant una xerrada que va donar a la Fundació Reddis.


Venia a dir que ja esta be de parlar de models educatius, com el de Finlandia, que esta molt be meravellar-se del que qualsevol altre fa be o millor que el que fem nosaltres, però això de demanar el model educatiu finlandès per als nostres alumnes i centres no te cap sentit, bàsicament i amb tota la lògica del món deia, el model educatiu finlandès te resultats finlandesos, per que es du a terme a Finlandia, amb model educatiu finlandès i alumnes finlandesos (i pares i mestres finlandesos afegeixo jo); Aquest mateix model educatiu portat a Catalunya, evidentment no donaria resultats finlandesos, els donaria catalans, i no comptaria ni amb el model educatiu finlandès, ja que serià el model català i amb alumnes catalans.


Es a dir: molt mes simple i planer, ningú ens farà el nostre anàlisi, n'hi podem aprofitar el de ningú. Hem de començar a fer camí i mica en mica integrar tot allò que vingui d'on vingui puguem demostrar que ens serveix per millorar, millorar i superar el millor model d'avui en dia, sigui quin sigui.