Des de que vaig veure que un bon amic instal·lava la seva versió 5.9, que he estat pensant en que un dia com avui, a mi em tocava instal·lar la 4.6, i molts sabreu que aquests mesos que han precedit a la instal·lació, per continuar amb la metàfora… han estat plens de fallades tant de procés, com de disseny, com de determinació.
Per sort, salut, família i entorn han estat com sempre pilars de la meva identitat i suport en els moments més baixos. Un dia abans de la data marcada, he tingut la sort de poder acompanyar el meu nou sistema operatiu d'un paquet de programari nou, que visc como si fos la meva tercera versió de mi mateix, aquesta... finalment: mes social que mai, més implicat en el be comú que mai, i amb ganes de facilitar i afectar al meu entorn de la manera més notòria que hagi pogut fer fins avui mateix.


He après, molt de tots i de tot el que he passat, he construït el meu esperit i sentit crític, vers meu principalment però amb interès i ganes de posar el nas en tot el que soc cridat o m’hi soc trobat. Sento que d’alguna fon que encara no tinc prou identificada, però que sospito que te noms femenins he aconseguit l’energia i el coratge per emprendre aquest nou camí.


La 4.6 millorarà segur les anteriors, m’emporto molt de totes elles, però les deixo allà, en forma de repossitori de versions antigues, per si en algun moment necessito recordar d’on vinc, que he fet i com ho he fet.
Moltes gracies a tu, i a tu, i a tu també, m’heu ajudat i heu fet que aquesta versió 4.6 i aquest canvi de paquet 3.0 vegi la llum, i us asseguro que brilla, i brillarà durant forces dies.


I com que tota reflexió sol tenir sempre, un o més d’un detonant, us els mostro, i penso que entendreu que ve que em sento avui tot i tot el que ens toca viure.



Ahir vaig aconseguir una nova feina, avui m’han emocionat les dones de casa, i m’han portat aquestes reflexions.