Perdoneu, però qui encara tingui capacitat de indignació i no estigui preparat per ofendre’s ara, que no continuï llegint.
Totes les escoles concertades religioses que demanen l’ampliació de ràtios pel fet d’estar obligades a acollir tres NEEs són una colla d'hipòcrites.
S’ha consumat: avui la comissió d’escolarització ha decidit concedir a l’escola concertada l’ampliació de la ràtio per a nens de P3 en relació als NEEs que se’ls han adjudicat. Com que no els poden donar més calés, els donen més places perquè puguin cobrar més. I la feina més o menys ben feta que s’havia anat portant a terme en favor del repartiment de la canalla, fills i filles de famílies immigrades o nouvingudes, com vulgueu, es deixarà perdre perquè els papes i les mames autòctons que no podien sol·licitar la plaça a certs centres obligats a reservar els tres NEEs, ara, ja podran fer-ho, amb la qual cosa els centres que concentren més alumnes nouvinguts, no podran rebaixar aquest percentatge de concentració perquè els autòctons no estaran pressionats a ocupar-les.
Canviem calés per canalla… Indignant. Esperem que Déu, el seu Senyor, els tingui en la misericòrdia… Per a mi, tanca els dubtes de fe que tenia.
No n’hi havia prou amb no reconèixer que hi ha centres amb moltes més dificultats, centres on, el que ells consideren NEEs, no en tenen tres per grup de vint-i-cinc, sinó molts més i, fins i tot, centres on ho podria ser-ho tot l’alumnat.
(AQUESTS ESCRITSAMB LES DATES QUE HI CONSTEN SON RECUPERATS D'UN BLOG ANTERIOR http://tossutalpati.blogspot.com.es ESBORRAT ACTUALMENT)