Som una societat liquida, resilient, i amb una capacitat endimoniada d’argumentar i digerir arguments que personalment em preocupa, ara be!, sort que hi ha qui ja ho veu clar i ha projectat per nosaltres!

Llegiu, llegiu...


I després feu com que no us es igual.

Sort en tenim de que les escoles que segreguen per gènere son les mes avançades als nous temps i que els seus resultats educatius i l’abast que aquest tindran en el gros de la nostra societat ens permeten veure un bri de llum i tenir esperança.
No tant sols ens aportaran l’elit i la excel·lència, també els dirigents i les dirigents del futur, també ens asseguraran que aquests estiguin preparats i hi hauran après tot el que cal. Perquè es evident i el dia a dia ens ho demostra, que calen molts coneixements, per governar, gestionar i organitzar la societat. S’ha de ser molt bo per manar a la resta.
A aquests els donarem continguts, que els de classe baixa no necessiten, i que mai els caldran per creure, treballar, i produir com es necessari que facin per poder continuar com fins ara. Alerta i siguem curosos amb que o qui permetem que accedeixi a aquests coneixements i des d’on i com ho poden fer, no fos cas que els pugen els fums, o se’ns vegi el llautó.
Aquests centres als que tothom contribueix voluntàriament des de la consciencia que sense aquests futurs dirigents no som res, es aquí on si que fa alta pedagogia moderna, i no als educadors, professors i mestres de la pública, que pretenen ensenyar i escampar cultura entre gent que no la necessitarà mai per a res. Sort que ja estem fent per que es quedin sense estructura de suport, sense recursos suficients, mentre fem evident i pales que les seves practiques son un càncer per la nostra societat.
Endavant! No descoratgeu! Ara ja ho tenim a tocar, mantinguem-nos ferms i procurem que la nostra carn, els nostres fills i deixebles no siguin engolits per creences d’igualtat, de equitat i d’assimilació. Que les diferencies i tot allò que ens es forà no sigui percebut com enriquidor i posi en risc el nostre objectiu, o apoderi als que no son dignes e iguals de formar part d’aquest nombrós grup d’excelsos i excelses per separat.